Assalamualaikum dan salam sejahtera, nama saya Johan Bakri, biasa orang panggil saya Joe saja. Dan saya seorang usahawan syarikat Maxxima. Menjual produk superfood yang dipanggil CellMaxx. Saya takkan membosankan anda dengan info panjang2. Jika anda belum pernah mendengar bagaimana hebat dan sangat bergunanya Cellmaxx kepada puluhan ribu manusia di muka bumi ni. Anda boleh klik disini untuk dapatkan idea mengapa produk ini dipanggil superfood. 

Baik, bagi mereka yang dah pernah dengar, pernah makan, pernah cadangkan kepada orang lain tentang CellMaxx, saya ucapkan tahniah. Dan teruskan pembacaan anda sebab disini ada ilmu untuk menjana pendapatan lumayan dengan hanya membantu lebih ramai orang sedar akan bagusnya produk CellMaxx ini. 

Laman web ini sangat sesuai untuk anda jika anda:-
  1. Sedang mencari produk Cellmax untuk diguna sendiri..
  2. Mencari peluang tambah pendapatan yg boleh dibuat online sahaja..
  3. Nak berniaga tapi sedang mencari produk yang sesuai.. takde produk.
  4. Dah cuba menjual online tapi macam takde power.. kos dah keluar banyak. Sale tak nampak bayang.
  5. Memang zero. Memang baru cadang nk start dan mencari mentor untuk memberi tunjuk ajar buat bisnes online.
  6. Nak cari peluang buat bisnes income besar, kerja kurang. 

Antara stigma atau pandangan buruk masyarakat kepada perniagaan berbentuk MLM adalah kaedah "head hunting" atau cari orang. Konsep inilah yang melemahkan semangat para networker baru. Kesilapan besar yang biasa dilakukan oleh mereka yang baru nak mencuba bisnes MLM adalah mengajak rakan dan ahli keluarga untuk join mereka. Masalah ini berlaku kerana produk yang dijual tidak mendapat permintaan dan tidak releven untuk pasaran. Akhirnya berlaku lah konsep cari orang dan bukan menjual produk. Keadaan akan menjadi lebih buruk apabila upline mengajar downline untuk beli pakej besar untuk dapat bonus besar. Walhal bonus besar akan berlaku jika network bergerak. Network akan bergerak jika produk benar-benar ada permintaan dan berkualiti untuk diniagakan. 
Dan atas sebab ini jugalah saya mencadangkan kepada anda untuk menjadi usahawan CellMaxx bersama Maxxima. Permintaan produk CellMaxx adalah amat memberangsangkan dan mempunyai kadar repeat sale yang tinggi. Tak perlu nak tipu pengguna dengan mengambil pakej besar, cukup dengan membiarkan mereka yang berminat untuk cuba produk bagi melihat kesannya kepada kesihatan mereka. Insha Allah pelanggan sendiri akan mahu beli lagi dan lagi.. dan jika mereka pelanggan bijak pasti mereka akan terus menjadi ahli demi mendapatkan harga ahli dan dapat menggunakan Cellmaxx setiap bulan dengan harga ahli. 

 

 

Saya sangat faham, walaupun hari ini saya berjaya mencipta pendapatan 6 angka sebulan sebagai pengguna dan pengedar di Maxxima, namun hakikat yang perlu difahami adalah trend dan kehendak pasaran sentiasa berubah. Walaupun bagi produk CellMaxx, repeat sale dan jualan runcit bukan masalah besar. Tetapi kaedah jualan sangat penting untuk memastikan lebih ramai orang mendapat manfaat dari produk CellMaxx, tak kiralah dari khasiatnya ataupun untung jualan. Atas sebab kesedaran ini lah saya mewujudkan team OnlineCellMaxx untuk memaksimakan penggunaan media social, terutamanya facebook & whatsapp untuk mencapai lebih ramai pengguna. Kaedah online adalah pilihan ramai usahawan hari ini. Jom.. sertai saya jika anda nak memaksimakan pendapatan dari networking yang digabungkan dengan online marketing. Santai-santai buat duit hingga RM3600 sehari, hanya dengan melayan customer facebook di handphone anda. Ok ker... OK? 

Buat cara OnlineCellMaxx.

HAKIKAT nya orang RAMAI SUKA dengan potensi pendapatan lumayan kalau buat MLM. 
Tapi bukan senang juga nak buat kerja-kerja MLM ni. 
Bagi mereka yang dah pernah cuba banyak kali dah faham sangatlah. Duit pun kalau ikutkan dah habis berpuluh ribu cuba buat MLM.
Imej MLM itu sendiri dah tercalar. 
Orang dah tak suka Meniaga Larut Malam dan "cari orang"
Antara sebabnya MLM dipandang negatif adalah plan money game & produk tangkap muat.
Solusinya:- Hari ni kita ada platform media sosial. 
Kita boleh guna laptop malah handphone saja pun untuk menjual produk sekarang nih 
kita boleh lebarkan sayap rangkaian kita tanpa keluar dari rumah pun.
Kita di Kedah, boleh jual dengan pelanggan di Johor. 24 jam. Tak kira hujan, panas, siang, malam. 
Tugas "cari orang" kita serah pada teknik FB Ads..
Tugas kita hanya menyampaikan maklumat tepat, setting yang betul.
Sampaikan info kepada bakal pelanggan di laptop atau handphone saja.
Asalkan anda ada internet, anda boleh berniaga.
Produk yang anda jual adalah CellMaxx.
Ini bukan produk tangkap muat. Ini bukan produk untuk diletak bawah katil.
Ini produk yang hebat yang digelar "Super Food", terbukti berkesan & yang penting.
ada permintaan tinggi dan repeat sale setiap hari, setiap minggu.
Setiap bulan.
Jadi produk yg anda jual orang nak sangat guna, 
orang puashati guna dan orang tercari-cari nak beli, 
Ini penemuan baru dalam dunia perubatan yang ada beratus, beribu testimoni. 
Anda tak perlu risau pasal produk.Yang penting bisnes anda, 
adakah orang tahu anda berniaga apa. Fikirkan bagaimana anda nak capai lebih ramai bakal pengguna produk ini.  Itu saja.
Itulah gunanya juga FACEBOOK dlm bisnes. Ada gunanya LIKE dan SHARE dlm bisnes ini.
Kedai anda adalah fanpage muka buku anda. 
Pelanggan pula anda akan dapat dari trafik yang dihantar FB Ads.
Anda sediakan info yang secukupnya saja.
Ini lah bisnes model di OnlineCellMaxx. Anda tidak akan terasa buat MLM langsung. Tapi potensi pendapatan lumayan dari networking adalah sama ledakannya macam buat MLM..!!
Anda boleh bina usahawan dan besarkan rangkaian bisnes 
anda dengan orang lain copypaste bisnes model yang sama.
Automatik anda akan dapat pendapatan lumayan mcm buat MLM.
Layan Facebook dari rumah, TAK PERLU jumpa upline atau downline. TAK PERLU datang meeting malam-malam, tepuk-tepuk tangan dan teriak2 semangat. TAK PERLU..
Terasa macam buat MLM tak?
Takde kan? Tapi income anda akan dapat SAMA MACAM MLM, bila rangkaian kedai usahawan lain berkembang pesat dibawah naungan anda. Adakah anda cari orang? NO..
Now.. ini baru smart. 
Nak mulakan bisnes model macam ni?
Kami akan ajarkan anda detailnya.
Kami sedang membina group OnlineCellmaxx.
Join kami hari ni.

 

Penekanan Khas: Anda akan belajar semua kaedah pemasaran guna FB Ads untuk menjual CellMaxx secara dalam talian, anda akan dapat support secara WhatsApp group, video bagaimana nak setupkan semuanya dan info lain secara maya. Kami takkan paksa anda datang ke pejabat untuk ambil produk pun. Pos barang pun kami buat. Wow.. !! Anda hanya perlu monitor bisnes anda dihandphone atau laptop. Sambil minum kopi atau pakai baju tidur. 

 

 

 

Anda ada 3 pilihan untuk memulakan bisnes online Cellmaxx anda. 

  • Anda boleh beli sekotak produk Cellmaxx (14 sachet) untuk cuba guna sendiri dengan harga RM180. Untuk memastikan keberkesanan produk Cellmaxx ini. 

  • Anda juga boleh pilih untuk beli 2 kotak CellMaxx (28 sachet) dan automatik menjadi Ahli syarikat Maxxima sebagai agen jualan. Harga biasa RM360. Harga Ahli RM300. Dengan status ahli, anda boleh guna sendiri dan juga menjual produk Cellmaxx.

  • Anda juga boleh pilih untuk ambil pakej penuh Bisnes OnlineCellMaxx bernilai RM397 sahaja. Anda akan terima 2 kotak Cellmaxx (automatik jadi ahli Maxxima). Dan dapat semua tools dan teknik untuk menjual Cellmaxx menggunakan FB Ads. 

  • Bagi proses yang lebih cepat dan mudah. Atau sebarang soalan, anda boleh WHATSAPP 012-300-4-300 (Admin OnlineCellMaxx.com). Beroperasi 24 jam. Semua urusniaga adalah secara atas talian. Tiada table talk @ meeting. Pastikan anda ada applikasi whatsapp.  

WhatsApp - 012-300-4-300 (Admin)

 

Pakej Cadangan Kami :


 



Hakcipta Terpelihara © 2017 - Online Cell Maxx ::